Köpa ny teknik

Finns lite tankar på att köpa en surfplatta, byta laptop, ny mobil. 
Då kommer beslutsamhetsångesten och "fru" velig fram. Vad behöver jag göra först, vad är viktigast, Eller vad är roligast *L* för sånt kommer man ju inte alls ifrån. Ibland blir det att man gör det där som är lite mer roligt än det som man har mest nytta av. 
 
Men man ska ju också få ha lite skoj.
 
En surfplatta kommer jag ha nytta av i jobbet på olika sätt. Så det är nog inte helt fel att lägga i gruppen "viktig". Sen byta mobil är nog inte alls viktigt eller ens ett behov, för jag har precis fått en. Den är bara av en lite "äldre" modell och nu så har jag kommit in i en fas där jag gärna vill ha det lite mer "nya". Men det att byta mobil är i gruppe "inte alls viktigt". Däremot skulle jag vilja köpa en ny mobil till dottern, för hennes blev blöt och sen dess fungerar den bara hjälpligt, och hon har haft den så ett halvår nu. Nu drar hon lite på att köpa ny för hon vill ha den nya galaxy S5, men den är lite dyr för mig att köpa och ge henne. Kanske jag istället ger henne hälften av vad den kostar. Så kan hon skaffa den tidigare än hon själv räknar med att göra. Det känns ganska viktigt.
Laptop, ny, inte nödvändigt, men ändå ganske så nära ett måste det med. 
 
Men oavsett vad som då är viktigast eller roligast så kommer nästa sak att besluta. Vad vill jag ha, vad behöver jag, vad är mest prisvärt. Vilket märke, storlek osv. Tror att när det gäller mobil är det ganska så fast vid att det är Samsung som gäller. Laptop, vet jag bara att det INTE blir en HP, sen är jag lite öppen, haft Asus och har bra erfarenheter så det lutar åt en sån igen. Surfplatta däremot där vet jag inte alls riktigt vad jag vill ha så där måste jag kika lite och se vad jag vill ha.

searchingformyself

Ett sökande, en ny fas, en helhet, en sanning, en fundering, ett svar...

RSS 2.0