Lust

Lust är en känsla som präglas av en stark längtan efter, och uppfyllandet av, något som ger stor tillfredsställelse. Lust är förknippad med kroppslig njutning, även inkluderande intellektuell stimulans.
 
Vem njuter inte av lust, oavsett form, att få känna tillfreställensen efter en stark längtan. Ja jag gör det ialla fall en så energigivande känsla detta med lust. Men se vad som helst får tydligen inte kopplas ihop med lust eller rättare sagt att det får inte vara för självklart som det kan bli med ord och bild till. Fy fy då får bilden tas bort. Ja jag är snopen att ens namnet får vara kvar, jag menar bara det ger ju tankar till just njutning och det fick det tydligen inte vara. Ialla fall inte sexuell njutning.
 
Bryggeriet, Amager Bryghus har en serie öl, 7 st ska det vara i serien som heter "de 7 syndernas öl" och ett av dessa öl heter just "Lust", men när detta öl ska säljas på svenska systembolaget får inte bilden som finns på etiketten finnas kvar så här får vi tydligen en svart "prick" - ja sen kan man ju då istället tolka den symboliken om man vill. Är lust något svart, eller är det svarta mörka den rätt lusten ;)
 
Ja och vi ska vara ett öppet fördomsfritt land utan massa felaktiga moralpredikningar. Visst är det skrattretande att dom då inte ens klarar av att se en teckning av en kvinna i ett badkar på etiketten till en öl med namnet Lust. 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

searchingformyself

Ett sökande, en ny fas, en helhet, en sanning, en fundering, ett svar...

RSS 2.0