Män män män

varför är dom så svåra att förstå sig på, svåra att lita på? 
Och varför så hittar dom kvinnorna som söker någon seriös bara svin och dom kvinnorna som själva inte alls är så seriösa drar till sig seriösa fina män???
 
Varför har män som det verkar svårare att bryta upp från ett äktenskap och lättare att vara otrogen för att orka med vardagen och få det dom behöver. OBS nu jag sa inte att det bara är män som gör så, det finns många kvinnor som gör exakt samma sak. Men har ändå märkt att det är flera kvinnor som gör slag i saken och avslutar förhållande och äktenskap för att gå vidare. Män däremot stannar kvar med så många konstiga ursäkter. Kvinnor som stannar gör det oftast av två anledningar, barnen och/eller ekonomin. Män däremot har jag fått höra så otrolig många dumma saker ifrån.
 
Vem bryr sig vad grannar eller arbetskamrater skulle säga? Eller att dom varit gifta 3 gånger innan så dom kan inte skilja sig för det är ett misslyckande??? Vad är det inte att stanna kvar i ett äktenskap som inte fungerar då? Och ragga andra kvinnor för att få "förståelse".
Eller att säga att man har det så bra, allt är perfekt, bara det att frun inte förstår att man måste ha flera kvinnor för att bli nöjd? Har inte frun rätt att få veta vad mannen behöver för att bli lycklig för att sen själv kunna ta ett beslut om hon anser att det är okey för henne eller inte? För inte är det väl så bra förhållande om den ena måste ljuga för den andra? Eller kallar frun för kontrollfreak, hök, klagar på att dom aldrig får göra saker utan att frun vill veta osv. Men va konstigt, tror dom verkligen inte att fruar känner av och förstår?
 
Varför stannar man i sånna förhållanden?
Är så många så rädda för ensamheten? Men hur ska man kunna slippa ensamheten, hitta någon om man så desperat och med lögner stannar i ett som inte fungerar?
 
Och hur ska dom tro att någon vågar lita på dom igen sen, har dom varit lögnaktiga mot en eller två så varför skulle dom vara det mot en ny, i längden??? Vardagens tråkiga stunder kommer ju i alla förhållanden.
 
Jag har en väninna som blev upp över öronen förälskad och kär i en man som var gift för tredje gången. Det var så att han hade 2 barn med varje fru, han hade varit otrogen och blivit utslängd av varje fru och då gått till den han varit otrogen med. Men även nu då tredje äktenskapet så var han ute och letade något. Nu ville inte min väninna ha honom just för att hur ska hon kunna lite på honom? Men straxt efter att hon säger att hon inte ville mer, och gick vidare, träffade en singelman (och ja förlovar sig nu här ;) ) Ja då hittar den här mannen en ny kvinna, som tydigen verkligen trodde på hans ord, och ja frun fick veta, han blev utslängd och lever nu tillsammans med den nya kvinnan.
 
Kan någon berätta för mig hur man som kvinna vill ha en sån man? Hur man vågar lita på en sån man? Han har inte gjort val någon gång, han kan inte hålla sig till en, han gifter sig, är otrogen, blir utslängd och flyttar till den han varit otrogen med. Jag menar det är ju bara att vänta in att han hittar en ny för att samma sak ska upprepas igen...
 
Ja jag vågar då inte lita på män länge och det är så synd för jag vill verkligen göra det igen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

searchingformyself

Ett sökande, en ny fas, en helhet, en sanning, en fundering, ett svar...

RSS 2.0