Varm choklad - "upphottad" II

Just nu när det är kallt ute och man efter att ha varit ute kan känna sig frusen finns det absolut inget godare än en kopp varm choklad, gärna lite "upphottad".
 
Den absolut bästa chokladen gjorde farmor, hon blandade kakao o socker, inte b´boy för henne. Och visst är det godare att ta den lilla extra tiden att göra så,
 
hon hade 1 del kakao, 2 delar socker (går ju att variera beroende på hur söt man vill ha den)
sen blandade hon ut med vispgrädde tills det blev krämigt - så på med het mjölk o röra ut chokladen. Toppa med vispgrädde.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

searchingformyself

Ett sökande, en ny fas, en helhet, en sanning, en fundering, ett svar...

RSS 2.0